Testimonial Reviews

post2 “Kursus yang sangat baik, sangat bagus dan mencapai sasaran. Mencungkil keyakinan & bakat diri dan memupuk semangat kekitaan antara pasukan. Aktiviti/slot yang menarik, cuma kekangan masa (tempoh yang singkat). Fasilitator yang turut sempoi.”
– Siti Noraesah

post2 “Kursus yang sangat memberi input tentang pengukuhan pasukan, personaliti diri, dan juga semangat kerohanian. Mungkin boleh buat aktiviti x-plorace yang lebih mencabar dan juga masa kursus lebih panjang.”
– Muhammad Faizal

post2 “Very good, creative thinking. Management skills very good. Sangat-sangat bagus. Thinking out of box. Creativity peserta diuji.”
– Aris Abdul Rahman

review1-compressor “Kursus Mypoket (Pengurusan Kewangan Terancang) adalah berkesan dan boleh mendisiplinkan diri dari segi kewangan dan perbelanjaan harian.”
– Salfarina Hussain

post2 “Kursus ini sangat bagus disampaikan kepada setiap kakitangan dalam memberi pendedahan dan pengetahuan asas yang mantap tentang kewangan korporat.”
– Suraya Sulaiman

post2 “Kursus MyPOKET (Financial Planning) ini amat menarik kerana ketengahkan dari segi teori tentang perancangan kewangan / harta pusaka & lain-lain. Apapun yang penting kita perlu bersyukur dengan rahmat-Nya. Thanks.”
– Suhaimi Salleh

post2 “TERBAIK itulah ungkapan keramat yang perlu diucapkan kepada Petaminda di atas kesungguhan dan komitmen yang diberikan kepada semua peserta kursus Bina Minda & X-Tra Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Wilayah Persekutuan. Petaminda the Best!!”
– Shahrul Azhar

post2 “Selepas menyertai kursus ini saya mempunyai matlamat yang lebih jelas dalam merancang kewangan jangkamasa pendek, sederhana mahupun jangkamasa panjang. Saya juga mendapat idea untuk menambah pendapatan keluarga dan juga cara yang lebih efisyen dalam menyelesaikan masalah hutang.”
– Irniza Mislat

Achieve Your Organization Goals

Let’s work together in designing best training solutions for your business transform and team thrive

TALK TO US